panelarrow

Underhållning i Malmö

Musik, Komedi och annat Nöjesliv i Malmö och på andra ställen

Rolig musik

All musik är inte till för att dyka djupt i ditt inre och sedan dra fram de känslorna du trodde du glömt. Viss musik är istället till för att hjälpa dig må bättre, få dig att se världen från ett helt nytt perspektiv.

Underhållande texter

Vissa musiker som fokuserar på att göra just roliga låtar gör detta genom att använda sig av traditionella melodier men med komisk lyrik. Ett exempel på musiker i denna klassen är Jonathan Coulton som bland annat är känd för att ha skrivit slutlåten till spelet Portal och Portal 2 av Valve. Även om hans låtar rent musikaliskt liknar mycket annat folkrock så är hans texter mycket unika och då framförallt mycket nördiga.

Underhållande musik

Sedan finns det viss musik som helt enkelt är underhållande på grund av sin existens eller situation. Som exempel har vi ovan ett slotspel som vid större vinst spelar klassisk tysk dragspelsmusik som man inte kan göra annat än att le åt. Bara man kastar ett snabbt öga mot vasacasino.se så ser man en stor mängd andra liknande spel som har underhållande musik i ett eller annat stadium.

Underhållande image

Vissa musiker som gör komisk musik väljer att även låta sin egna image bli en del av humorn. Det kanske bästa exemplet på detta är Weird Al Yankovic som till och med har arbetat in komedin i hans scennamn. Även en av hans senaste videos visar hur han gillar att sticka ut. I videon ser vi även Jack Black som även han är känd för sin komedirockduo Tenacious D.