panelarrow

Underhållning i Malmö

Musik, Komedi och annat Nöjesliv i Malmö och på andra ställen

Sommarens festivaler

Även om det kanske nu känns långt till sommaren så är den faktiskt nu bara drygt tre månader bort. För alla musikälskare är sommar lika med festival och just därför tänkte vi titta lite närmare på några av de största svenska festivalerna.

Sweden Rock Festival

För alla som gillar rock i den tyngre skolan är Sweden Rock i det närmaste en självklarhet. Årets festival äger rum 3-6 juni och precis som vanligt är det en imponerande line-up som festivalen kan presentera, i år i form av bland andra Def Leppard, Mötley Crüe, Judas Priest, Toto, Slash, Toto och Hammerfall.

Bråvalla

Sveriges största festival som går av stapeln 25-27 juni de senaste åren fortsätter att boka artister och band av högsta internationella klass. I år kommer bland andra In Flames, Robbie Williams, Calvin Harris, Muse, Sabaton, Kent och Lars Winnerbäck till fälten utanför Norrköping.

Way Out West

Göteborgsfestivalen i Slottsskogen är en av Sveriges populäraste och gästas i år av bland andra Beck, Patti Smith, Ellie Goulding, Florence & The Machine, Belle & Sebastian samt The War On The Drugs. Årets Way Out West äger rum 13-15 augusti.